Spycamera.jouwweb.nl
Spy Camera » IP Camera

Dit gedeelte van mijn site zal gaan over de ip camera. Deze camera is namelijk related met de spy camera omdat ze beide voor beveiligingscameras doeleinde gebruikt worden.


Wat is een ip camera nou eigenlijk?

Een IP Camera is een bewakingscamera die je ergens ophangt en vervolgens stuurt ie de beelden naar het internet op en kan je de beveiligings beelden overal ter wereld bekijken!

Meer info kunt u hier vinden

 

Waar wordt de ip camera voor gebruikt?

Veel bedrijven willen een extra oogje in hun winkel houden. Je ziet dan ook vaak zwarte bolletjes ( camera's ) in winkel hangen. Hiermee houden bedrijve zicht op hun goederen. Maar tegenwoordig maken ook veel particulieren gebruik van ip camera. Als mensen op vakantie gaan kan het een gerust gevoel geven als ze weten dat hun huis nog veilig is Stoer.

 

Hoe duur is een IP Camera?

Dit variert per model en wat je er mee wilt doen. Als je bijvoorbeeld een IP camera voor buiten wilt dan betaal je als snel meer omdat hier een apart bescherm laag op moet tegen de wind en regen. Maar over het algemeen kan jevoor €150 al een IP camera aan schaffen.

Ik heb daar ook mijn eigen spy camera's gekocht en ben er erg tevreden mee. Ze hebben goede customer service en de camera's had ik binnen 1 dag in huis!

 

Wilt u een IP camera kopen? Ga deze eens naar deze webwinkel

 

 

Hoe ziet een IP camera eruit?

Nou dat zal ik je maar is laten zien he:

Dit is een ip camera voor buiten die vaak wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat inbrekers niet je gebouw binnen komen.